Boklysten läser Skymningseld – stor glädje och en nypa ångest

Som sagt, Reinkarnatörerna Skymningseld är ute på marknaden, något som ska firas idag med kombinerad releasefest och Valborgs-baluns. Extra kul är det att bloggen Boklysten ser ut att förbereda en recension:

Boklysten

 

Jäkligt kul, men också lite nervöst. Boklysten är en av Sveriges största bokbloggare, en maktfaktor av rang och om de sågar, ja jävlar då är risken att fogsvansar åker fram på fler fronter 🙂

Men, nej. Hav förtröstan, Henrik. Boken är bra.

De kan inte annat än att älska den.

Eller?

Det är märkligt. Den här branschen är full av tvivel och nålsögon. Man tvivlar när man skriver, pendlar från att tycka det man producerar är briljant till komplett skräp. Att bli antagen är det första nålsögat och tyckte man det var trångt märker man snart att det kommer fler, till exempel det att få uppmärksamhet och hitta sina läsare. Det är en bred och aldrig sinade bokflod som drar fram, en underström som dränker debutanter på daglig basis. Har jag vad som krävs för att trampa vatten och hålla mig flytande? Och kanske på sikt även börja simma?

Vi får se. Boklystens kommande recension är väl den första indikationen om jag flyter eller sjunker.

Edit:

Boklysten har lagt upp min bok som Söndagens smakbit. Av reaktionerna i kommentarsfältet verkar textsnutten ha väckt visst intresse. Spänningen stiger:

Boklysten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.